Door het organiseren van allerlei activiteiten wil de KBO ouderen stimuleren om mee te blijven doen aan de samenleving en anderen te ontmoeten.

Samen Uit Eten
Elke laatste donderdag van de maand  staan de tafels in Eetcafé ’t Maxend voor u gedekt.
Er wordt een 3-gangen diner geserveerd voor een schappelijke prijs. Aanmelden tot uiterlijk de voorafgaande zondag bij Ans Geurts, tel. 611461. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Bezoekgroep
Leden, die ernstig ziek zijn of herstellen van een zware operatie, kunnen worden bezocht door een lid van de KBO bezoekgroep. Meldpunt voor ziekenbezoek: Beny Irijanan, tel. 06-1387 2455.

Er op uit met de duo-fiets
Samen met Laarstede beschikken we over drie duo-fietsen met elektromotor, speciaal voor ouderen en mensen met een beperking, die niet meer zelfstandig kunnen fietsen. Onze vrijwilligers willen graag met u een tochtje maken in en rond Nistelrode. U wordt thuis opgehaald en ook weer terug gebracht. Wilt u het ook eens proberen?

Bellen met Receptie Laarstede, tel. 0412-407020. Openingstijden receptie ma-vr van 9.00 – 13.00 uur

Nieuwe fietsers (vrijwilligers) melden zich eerst bij Gerard Janssen (06-27292420) voor uitleg over het gebruik van de fiets, accu’s en code.

Reizen
In het voorjaar en in het najaar organiseren we in samenwerking met een touroperator een geheel verzorgde dagreis naar een populaire bestemming in Nederland of net over de grens. Mogelijk worden ook interessante excursies in het aanbod opgenomen.

Bij voldoende deelname organiseren we samen met een andere KBO-afdeling in de zomer een geheel verzorgde meerdaagse reis.

 

 

 

Podium evenementen
In de theaterzaal van CC Nesterlé hebben wij de ruimte om grootschalige evenementen te organiseren voor onze leden.

  • In februari organiseren wij een gezellige carnavalsmiddag met optredens van artiesten, muziek en dans.
  • In september is er een speciale ontmoetingsmiddag voor onze leden van 85 jaar en ouder.
  • In oktober organiseren wij een gezellige ontspanningsavond met optreden van een groep of artiest uit de regio.
  • Eind november ontvangen we Sinterklaas.
  • In december vieren we Kerstmis met het optreden van onze eigen toneelgroep “Van alles wè”.