Ledenvoordeel

Profiteer van uw KBO-lidmaatschap. Als lid profiteert u van interessante aanbiedingen en unieke voordelen die het leven makkelijker, veiliger, gezonder, goedkoper en leuker maken. Van goedkope energie en hoorbatterijen tot voordelig bellen en leuke uitjes. Kijk op de website www.onsledenvoordeel.nl.

Korting op premie zorgverzekering

KBO biedt haar leden in 2024 weer de mogelijkheid te profiteren van korting op de premie door deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering. Meer informatie op de website van KBO-Brabant onder “Ons voordeel”. Of stuur een e-mail naar info@kbonistelrode.nl voor de collectiviteitsgegevens.

Wil je overstappen van zorgverzekering? Zorg er dan voor dat je huidige zorgverzekering is opgezegd vóór 1 januari.  Je hebt dan tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Uw contributie retour via VGZ of CZ

Bent u aanvullend verzekerd voor zorg bij VGZ of CZ via het collectief van KBO-Brabant? Dan krijgt u het KBO-lidmaatschap vergoed tot een maximum van € 25,00 per verzekerde. Ook in 2024 geldt dit weer! Ga naar “Ons voordeel” om te declareren.