27 oktober 2021

Sakkerdju… wat gezellig

Donderdag 21 oktober was het eindelijk weer zover. Zo’n 220 leden van KBO Nistelrode kwamen samen voor een ontspanningsavond in Nesterlé. Ze werden verrast met een optreden van Sakkerdju uit Asten. De uit 5 leden bestaande muziekgroep kwam met een geheel eigen geluid, met name door de inbreng van bijzondere instrumenten, zoals de Vlaamse doedelzak en de mondharmonica. Het eerste deel  bestond uit muziek in het eigen dialect, die vaak te maken had met de geschiedenis van de Peel.

Tijdens de pauze was er tijd om met elkaar weer eens bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. In het tweede deel gooide Sakkerdju het over een heel andere boeg.  Ze kwamen met oude bekende liedjes, zodat we lekker mee konden zingen en klappen. Enkele bestuursleden werden overgehaald om een dansje te wagen. Heel gezellig allemaal! Wat hebben we dit gemist!

Bekijk HIER de foto’s.