14 oktober 2021

Vrijwilligers bedankt !

Met een jaar vertraging vanwege corona konden we op vrijdag 8 oktober eindelijk onze vrijwilligers bedanken tijdens de voor hen gehouden bedankavond in de Gildenhof. Na de koffie/thee en een lekkere Nisseroise verleiding opende voorzitter Gerda de avond. Zij bedankte alle vrijwilligers heel hartelijk voor hun inzet. Vrijwilligers vormen de smeerolie van een vereniging, we kunnen niet zonder, aldus Gerda.

Voor wie kon en wilde begon daarna een wedstrijdje jeu de boules. Er werd fanatiek gespeeld en gelachen. Piet van der Ven kwam als beste heer en Thea van der Wijst kwam als beste dame naar voren als winnaars. Ze liepen samen een ereronde door de zaal en kregen een welverdiend applaus.

Het was een geslaagde avond en het zou fijn zijn als we volgend jaar jullie allemaal weer kunnen uitnodigen voor een bedankavond.

Het bestuur.

Bekijk HIER de foto’s