22 september 2021

Ontmoeting 85 plussers

Vorig jaar was het vanwege corona niet mogelijk, maar op 17 september jl. kon KBO Nistelrode haar leden boven de 85 jaar eindelijk weer laten genieten van een gezellige middag in Nesterlé. De doelgroep bestaat uit 140 leden, waarvan er 75 gehoor gaven aan de uitnodiging. Familieleden en vrijwilligers hielpen waar nodig om de oversteek naar Nesterlé te maken.

Nadat iedereen met een kopje koffie en cake plaats had genomen in de zaal, opende voorzitter Gerda Gevers de middag en kondigde het optreden aan van troubadour Hans van Gorp uit Asten. Zijn repertoire bestaat uit eigen werk in Astens dialect en bekende Nederlandstalige liedjes uit de jaren 60 en 70. De mensen in de zaal genoten er zichtbaar van. Tijdens de pauze gingen de vrijwilligers rond met drankjes en hartige hapjes.

Tot besluit van de middag werd er een lekker slaatje en nog wat te drinken aangeboden. In haar slotwoord bedankte Gerda voor de inzet van de vrijwilligers van KBO Nistelrode en van Nesterlé, die er mede voor hebben gezorgd dat de middag succesvol is verlopen.

Bekijk HIER de foto’s