10 september 2021

Dagreis Volendam goed verlopen

Eindelijk weer op pad  met de bus.

Op dinsdag 7 september om 8.15 stonden 60 leden bij Nesterlé met een vrolijk gezicht klaar om in te stappen. Buschauffeur Anton zou ons de gehele dag begeleiden. De eerste stop was in Houten voor een heerlijk bakkie koffie, appeltaart met slagroom.

Daarna reden we door naar “de Simonehoeve” in Katwoude. Op deze kaasboerderij en klompenmakerij kregen we een rondleiding van een enthousiaste medewerkster. Aansluitend werd ons daar een voortreffelijke lunch aangeboden.

Om circa 14.00 uur verder naar Volendam. Tijdens deze langere stop kon ieder voor zich fijn een paar uurtjes ronddolen of een terrasje pikken. Het was de hele dag prachtig weer, dus daar hadden we geluk mee.

Hierna vertrokken we naar Haarzuilens voor het diner in “t Wapen van Haarzuylen”. Na een keurig verzorgd diner en een mooie groepsfoto gingen we weer op weg naar Nistelrode.

Het was een geslaagde dagreis. Dank aan de organisatie voor deze gezellige dag. Kijk HIER  verder voor meer foto’s.