25 november 2021

Evenementen geannuleerd

Ontspanningsmiddag met sinterklaas ging niet door.

Deze middag was gepland op 25 november. Er hadden zich 120 leden aangemeld. Maar gezien de nog steeds hoge besmettingscijfers en de risico’s voor onze doelgroep heeft het bestuur moeten besluiten om deze middag niet door te laten gaan. Jammer.

Ook weer geen kerstviering dit jaar

Om aan alle onzekerheid een eind te maken heeft het bestuur na overleg met de toneelgroep besloten ook de kerstviering op 17 december en de toneelvoorstelling op 18 december te annuleren. Eerder was ook al afgezien van het plan om een kerstmarkt te organiseren. De toneelgroep is niet voor niets een stuk aan het instuderen. De bedoeling is nu om dit in het voorjaar van 2022 op de planken te brengen.

Tijdelijk stop activiteiten

In verband met toenemende besmettingen door het coronavirus worden de volgende activiteiten voorlopig stopgezet. Dit na overleg met de betreffende coördinatoren. Dit betreft prijskaarten, kienen en koersbal. We geven tijdig bericht wanneer deze weer kunnen worden hervat.